Figura Festő Kuckó

A blogot a figuráimról készült képek miatt csináltam, hogy megmutassam a barátaimnak milyenek is ezek az apró fém és műanyag dolgok.

Friss topikok

HTML

Unalom üzőnek, hogy teljen az idő.

2009.07.22. 18:32 | Nyerki Emil 'Galmon' | 6 komment

Nah megint itt vagyok! Voltam már cangatáborban meg elég sok helyen de még mindig több mint egy hónap van suliig. És persze még nem érkeztek meg a Jonako-tól a csomagjaim. Pedig az a nagyadag festék jól esne, meg persze 5 figuból 2 ajándékba megy(egy a bátyámnak, egy Dorinkának ;) ). De a sors még abba is beleszolt, hogy ne nagyon tudjak mást festeni, mivel alapozóm éppen csak annyi van hogy kb a 2 ajándékfigura elég legyen. Sebaj elkezek megint kézzel alapozni. Nem a legszebb az eredmény de a célra megfelel. Ebből lehet érezni hogy nem egy dicső Űrgárdista lesz most a palettán hanem egy ork!!! Az alapdobozból az első ork figum amit be is fogok fejezni. Tudom elöbb fejezzem be a félkészet, majd meg is teszem de elöbb megcsinálom ezt:P.Erről nem lesz részletes leírás csak egy elötte-utána fotó azt jóvan.

 

Balról jobbra: Egy alapozatlan ork, Egy kézzel alapozott, és az elkezdett, de sokára fogom befejezni ork.

 

 

 

 

 

 

Mint ahogy a képről is lehet látni, az orkok nem valami szépek, de nem is ezért bírom őket. Aki érdekelnek jobban keressen meg és mesélek róluk:D.

 

Ekkora melegben még a festés is kínszenvedés... haladtam némit az orkkal, bár nem a legjobbak a képek, az esti fotozás miatt.

A fején az egy vágás akar lenni amit alapból rácsináltak. Szerintem a Balta meg a fogak lettek a legjobbak, az ép szem sajnos nem láttszik.

 

 

 

 

 

 

 

Kicsit más szögből.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ma már késő van(és elegem), így talán holnap folytatom a cikket, addig is jó böngészést! 

 

Noh eljött a ma. Ahogy mondtam el is készültem az orkkal. Közben kaptam némi furcsa visszajelzést, mert valakinek tetszenek az orkok( idézem amit a csajszi írt:"az ork csúcs sexy:P"), ugyhogy a kövi cikkem szerintem egy ork nob (nemes) festése lesz. Nem fecsérlem a szót, itt vannak a képek:

 

Elölről, remélem jól látszik minden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hátulról. A világosabb bőr elöl-hátul lenyúzott emberi bőr akar lenni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És végül a homokos tárcsáról egy kép.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Remélem ez is tetszik mindenkinek, meg majd a következőkben is fognak tetszeni a cikkjeim, bár mostanában orkolok, ugyhogy nem lesznek a hagyományos módon "szépek".

Köszi az olvasásáért

Galmon

A bejegyzés trackback címe:

https://figurakfestese.blog.hu/api/trackback/id/tr581261485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Petrow 2009.07.23. 12:45:38

Hát a hátán lévő bőrdarab inkább úgy tűnik, mint valami vastagításnak odafércelt bőrdarab. A lenyúzott emberi bőrre nekem eddig a bleached bone alap - dwarf-flesh fedőréteg és a kettő keverékével készített világosítás vált be, ráhúzva pár csík pirosat, vér gyanánt.

És egy jó tanács, amivel SAM blogján ismerkedtem meg: próbáld meg tördelni a szöveget, mert 4-5 bejegyzés után nem lesz, aki átlátja :)
A bejegyzés forráskódjába egyszerűen a két sor közé tedd be ezt a sort:

Petrow 2009.07.23. 12:47:10

@Petrow: pont lemaradt, szóval a sor !--more--, az elején és a végén relációjelekkel.

Nyerki Emil 'Galmon' 2009.07.23. 12:48:40

@Petrow: 1 relációjellel vagy 2-vel? és egyébként ez mit csinál?

Petrow 2009.07.23. 13:22:15

@Galmon: egy ilyennel az elején: <
és egy ilyennel a végén: > (nem kell space)
Ezzel a kiválasztott sorig megjelenik a főoldalon a bejegyzésed, de utána csak akkor látható a többi, ha rákattint a "tovább" feliratra.
Ehhez a bejegyzés szerkesztésénél a "Forráskód" menüre kell rámenned.

Nyerki Emil 'Galmon' 2009.07.23. 13:36:00

@Petrow: Köszi a segítséget! Bár szerintem a legujjabb bejegyzést mindig kinthagyom teljesen, de ezt elöbb még átgondolom
süti beállítások módosítása